China Het Meubilair van het schoollaboratorium fabrikant

Co. van het het laboratoriummateriaal van Peking leimingte, Ltd

Privacybeleid

Het beleid van de klantenprivacy

      Uw privacy is zeer belangrijk voor herinneringen. Daarom hebben wij dit privacybeleid ontwikkeld verklaren, die hoe wij verzamelen, gebruiken, onthullen, overbrengen en uw informatie opslaan. Gelieve te lezen ons privacybeleid zorgvuldig, en als u om het even welke vragen hebt, ons gelieve te laten het weten.

 

Inzameling en gebruik van persoonlijke informatie:
De persoonlijke informatie is gegeven dat kan worden gebruikt om iemand uniek te identificeren of te contacteren.

      Wanneer u de herinnering contacteert, kunt u worden gevraagd om persoonlijke informatie te verstrekken. Leiming en zijn filialen kunnen deze persoonlijke informatie met elkaar delen en deze informatie overeenkomstig dit privacybeleid gebruiken. Leiming en zijn filialen kunnen deze informatie met andere informatie ook combineren om onze producten, diensten, inhoud en reclame te verlenen en te verbeteren.

      Het volgende is sommige voorbeelden van de soorten persoonlijke informatie die Leiming kan verzamelen en hoe wij die informatie gebruiken.

 

Welk soort persoonlijke informatie wij verzamelt:
Wanneer u de mobiele zaken van de telefoonopslag leidt, zullen wij diverse informatie, met inbegrip van uw naam, postadres, telefoonaantal, e-mailadres, contactgegevens en voorkeur verzamelen.

      Wanneer u uw mobiele telefoon aan meningsproducten en aandeelinhoud met familie en vrienden gebruikt, zal Leiming de informatie verzamelen u met elkaar in verband gebracht met de bovengenoemde personen, zoals naam, postadres, e-mailadres en telefoonaantal verstrekt.

 

Hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken:
De persoonlijke informatie die wij laat ons toe om u over de recentste productversies, de software-updates en de gebeurtenisberichten van de mobiele opslag onmiddellijk op de hoogte te brengen hebben verzameld. Deze informatie helpt ons ook onze diensten, inhoud en reclame verbeteren. Als u niet in onze verzendende lijst wilt worden omvat, kunt u op elk ogenblik uitstappen door uw montages bij te werken.

      Wij gebruiken ook persoonlijke informatie om ons te helpen, onze producten, diensten, inhoud, en reclame ontwikkelen leveren en verbeteren.

      Wij zullen van tijd tot tijd uw persoonlijke informatie gebruiken om belangrijke berichten, zoals mededelingen over aankopen en veranderingen in ons termijnen, voorwaarden en beleid te verzenden. Aangezien deze informatie voor de interactie tussen u en de mobiele telefoonopslag essentieel is, kunt u niet opgeven ontvangend dergelijke mededelingen.

      Wij zullen ook persoonlijke informatie voor interne doeleinden zoals controle, gegevensanalyse, en onderzoek gebruiken om producten, de diensten, en communicatie te verbeteren met klanten over mobiele telefoons.

      Als u aan sweepstakes, wedstrijden of gelijkaardige promotieactiviteiten deelneemt, zullen wij de informatie gebruiken u verstrekt om dergelijke activiteiten te beheren.

 

Inzameling en gebruik van niet persoonlijke informatie:
Wij verzamelen ook niet persoonlijke informatie, die gegeven is dat niet direct met enig specifiek individu wordt geassocieerd. Wij kunnen niet persoonlijke informatie voor om het even welk doel verzamelen, gebruiken overbrengen en onthullen. Het volgende is sommige voorbeelden van niet persoonlijke informatie die wij kunnen verzamelen en hoe wij die informatie gebruiken.

      Wij zullen informatie zoals beroep, taal, postcode, netnummer, de unieke code van de apparatenidentificatie, plaats, en het gebied verzamelen waar de producten op mobiele telefoons worden bekeken zodat wij klantengedrag kunnen beter begrijpen en onze producten, diensten en reclame verbeteren.

      Wij zullen ook informatie met klanten over onze die website, evenals informatie verzamelen bij onze andere producten en diensten wordt verkregen. Wij zullen deze informatie bijeenvoegen om ons te helpen klanten voorzien van nuttigere informatie en begrijpen welke delen van onze website, producten en diensten met klanten populairst zijn. Voor dit privacybeleid, wordt het bijeengevoegde gegeven beschouwd als niet persoonlijke informatie.

      Als wij niet persoonlijke informatie met persoonlijke informatie combineren, zal deze informatie als persoonlijke informatie worden behandeld terwijl het handhaven van de combinatie.

 

andere:
Volgens wetten, gerechtelijke procedures, proces en/of behoeften van openbare instanties en ministeries, kan het voor Leiming noodzakelijk zijn om uw persoonlijke informatie te onthullen. Als wij geloven dat de onthulling voor nationale veiligheid noodzakelijk of aangewezen is, wetshandhaving, of andere openbaar belangrijke kwesties, kunnen wij informatie over u onthullen.

Als wij bepalen dat de onthulling redelijk noodzakelijk is om onze voorwaarden af te dwingen of onze verrichtingen of gebruikers te beschermen, kunnen wij informatie over u onthullen. Bovendien wanneer het reorganiseren, het samenvoegen of het verkopen, kunnen wij al persoonlijke verzamelde informatie naar relevante derde partijen overbrengen.

 

Bescherm persoonlijke informatie:
Leiming treft diverse preventieve maatregelen, met inbegrip van administratieve, technische en praktische maatregelen, om uw persoonlijke informatie tegen verlies, verduistering en misbruik, evenals onbevoegde toegang, onthulling, wijziging of vernietiging te beschermen.

 

Integriteit en behoud van persoonlijke informatie:

      Leiming zal u kan gemakshalve ervoor zorgen maken dat uw persoonlijke informatie nauwkeurig, volledig en bijgewerkt is. Wij zullen zolang het nodig is uw persoonlijke informatie behouden die het doel te bereiken in dit privacybeleid wordt verklaard, tenzij de wet vereist of dat dergelijke informatie toelaat worden behouden voor een langere periode.

 

kind:
Als wij weten dat de andere persoon een kind onder 13 is, zullen wij geen persoonlijke informatie over die persoon verzamelen. Als men ontdekt dat wij persoonlijke informatie van kinderen onder de leeftijd van 13 hebben verzameld, zullen wij maatregelen treffen om deze informatie zo spoedig mogelijk te schrappen.

 

De derdewebsites en diensten:
De websites, de producten en de diensten van Leiming kunnen verbindingen aan de derdewebsites, producten en diensten bevatten. Onze producten en diensten kunnen producten of de diensten van derde partijen ook gebruiken of verlenen. De informatie door derde partijen wordt verzameld die plaatsgegevens of contactgegevens kunnen omvatten is onderworpen aan de de privacypraktijken die van de derde partij. Wij hopen u de privacypraktijken van deze derde partijen kunt begrijpen.

 

De verplichting van het bedrijf aan uw privacy:
om de veiligheid van uw persoonlijke informatie te verzekeren, zullen wij alle Leiming-werknemers over de de privacy en de veiligheidsrichtlijnen van het bedrijf, informeren en zullen strikt de maatregelen van de de privacybescherming van het bedrijf interne ten uitvoer leggen.

 

privé vraag:
Als u om het even welke vragen of zorgen over de privacybeleid of gegevens van Leiming - verwerking hebt, gelieve ons te contacteren.

Lei Ming kan zijn privacybeleid op elk ogenblik bijwerken. Als wij belangrijke veranderingen in het privacybeleid aanbrengen, zullen wij een aankondiging en een bijgewerkt privacybeleid inzake de bedrijfwebsite posten.